Bevis

Mystikmuseum

Överblick

Bevis ger en underhållande inblick i några udda utvalda sällsyntheter, nästan som ett museum av mystik. Med användning av koncept från astronomi, fysik, kemi, psykologi, musik, historia och teknologi tillsammans med cirkuskonsterna jonglering och musik bjuder Bevis på en oändlig parad av slående bilder. Forskning inom tricks och färdigheter som sedan länge är glömda är sammansatt med nutida innovationer för att producera en föreställning vilken fångar fantasin.

Tryckcensorer, gravitationsskenor, sfärisk akryl, mikro samplers, pennor, bordsdukar, pingisbollar, hårtorkar, tärningar, trä origami och en gonggong används i koreograferade experiment som bjuder in till skratt och förundran. Bevis är bortom traditionell familjeunderhållning och passar perfekt in i vilket utrymme som helst associerat med sammankoppling av information; skolor, bibliotek, fritidscentrum etc. Föreställningens flexibla tema tillåter intressanta uppträdanden i olika miljöer och olika tillfällen. I direkt anslutning till föreställningen ges en workshop vilken bjuder in publiken till att delta och lära många av de koncept som demonstrerades under föreställningen.

Bevis spelas också i samband med vårt skapande skola-projekt vid namn Idé Labbet. Under denna workshop träffas deltagarna flera gånger under loppet av 2 dagar, under varje session presenteras ett unikt innehåll och dagarna slutar med ett framträdande av Bevis för de samlade deltagarna. Idé Labbet handlar om att upptäcka vem du är, hitta din egen unika röst, och tro på dina idéer. Labbet introducerar grundläggande koncept genom enkla och roliga lekar, ritualer och överraskningar baserade på grunderna i jonglering och objektsmanipulation som finns i cirkus.